Rezonața Shumann – interpretare

Ce este Rezonanța Shumann?
Rezonanța Shumann

Rezonanța Shumann

Deși există explicații științifice a ceea ce înseamnă Rezonanța Shumann (RS), Wikipedia oferind o astfel de explicație, mai mult sau mai puțin pe înțelesul tuturor, Rezonața Shumann este frecvența ce măsoară unda electromagnetică vitală vieții pe Pământ. Este frecvența ce măsoară bătaile Inimii Pamântului.

Conform datelor istorice, primul care a observat existența acestei unde, nu a fost nimeni altul decât Nicolae Teslea aka Nikola Tesla. Ulterior, probabil studiind-ul pe marele inventator,  cercetătorul german Winfried Otto Schumann o prezice matematic în 1952, demonstrându-i astfel existența din punct de vedere științific.

După W.O. Shumann, frecvența care îi poartă numele este, se referă la câmpul electromagnetic, de unde extrem de joase, exercitate de decărcările fulgerelor în urma furtunilor de pe planetă (statistic sunt înregistrate ~2000 de furtuni în același timp, generând ~50 raze electromagnetice pe secundă)  în cavitatea formată între suprafața Pământului și Ionosferă (spațiul cuprins între 80km și 120km deasupra Pământului).

Mai jos se regăsește o animație a Rezonanței Shumann:

Valorile Rezonanței Shumann

Prima valoare a frecvenței Shumann a fost calculată matematic la 7,83Hz în 1952, apoi fiind măsurată și stabilită la acceași valoare în anii ”60-63, (adică bătaia Inimii Pământului este de 7,83 ori pe secundă, ~64 bătăi pe minut). 7,83Hz este VALOAREA FUNDAMENTALĂ a Rezonanței Shumann, ce reglează toate procesele biologice ale organismelor vii până la nivel de celulă.

Această valoare, cu variații minore și rare de-a lungul timpului, a fost destul de stabilă până în 2014 când a fost înregistrată prima modificare semnificativă.

Cei care au observat această modificare au fost cercetătorii ruși, de la Observatorul Spațial Tomsk care au înregistrat valorea de 8,5 Hz. Începând cu 2014 Rezonanța Shumann a crescut constant, initial pâna la 16Hz, având cel mai mare vârf în mai 2017, ajungând la valoarea 112 Hz. S-ar părea că astăzi, Rezonanța Shumann este stabilizată undeva la valoarea de 13,3 Hz, deși cu variații mult mai dese ca în trecut.

Cum influențează Rezonanța Shumann sănătatea și AND-ul uman?

Pentru a măsura impactul Rezonanței Shumann asupra vieții pe Pământ, deci implicit asupra sănătații omului, de-a lungul timpului s-au făcut mai multe experimente cu rezultate destul de concludente.

Astfel, prin anii ”60, la Institutul pentru Fiziologia Comportamentală din Erling-Andech, Max Planck, profesorul Rutger Wever care a efectuat mai multe studii pe ritmul circadian, demonstrează legătura dintre undele creierului uman și Rezonanța Shumann. Astfel, închide un număr de voluntari în buncăre subterane, timp de 4 săptămâni, perioadă în care undele Shumann au fost îndepărtate. Subiecții încep astfel să simtă efecte neplăcute precum dureri de cap, insomnie, stări de rău atât fizice cât și psihice. După o scurtă expunere la undele electromagnetice pe frecvența 7,83 Hz, subiecții au început să-și revină.

Un alt studiu, de data aceasta pe cosmonauți a arătat faptul că cei care petreceau perioade îndelungate în afara câmpului electromagnetic al Pământului, pierdeau ~80% din densitatea osoasă. Din acest motiv s-au dezvoltat generatoare de undă Shumann pentru zborurile spațiale, cu scopul de a contracara efectele lipsei Rezonanței Shumann în spațiu.

ADN-ul uman este în continuare un mare mister pentru cercetători, iar unul dintre studiile întreprinse pentru a-l înțelege mai bine, a fost recreerea unui nou lanț ADN din nucleotide, adică elementele din care este alcătuit ADN-ul. Cercetătorul Luc Montagnier, alături de colegii săi, au făcut mai multe combinații între aceste elemente, fără însă a realiza o nouă structură AND, până când ideea de a adăuga la experiment un generator de frecvență Shumann de 7,83 Hz, timp de 18 ore a fost lozul câștigător. În acel moment, nucleotidele s-au aliniat într-un nou șir de AND, reușind astfel să demonstreze influența acestei frecvențe în refacerea AND-ului uman.

Vestitul doctor american Joe Dispenza spune următoarele lucruri despre Rezonanța Shumann: ,,creșterea frecvenței (Shumann) este cea care creează creșteri ale conștiinței” – ceea ce poate duce la stări de conștiință extinsă, stări în care putem transcede dimensiuni spațio-temporale, avea proiecții astrale, viziuni sau predicții ale viitorului.

Această expandare de conștiință are legătură cu valorile frecvenței Shumann, pentru că acestea se suprapun și pe frecvențele de funcționare ale creierului uman, nu numai pe cele ale AND-ului.  Astfel:

  • Frecvența de 7.83 Hz se incadreaza intre 7 si 12 Hz si corespunde starii alpha/theta.
  • Frecvența de 12-15 Hz este „SMR”, Ritmul senzorial motor, numit așa în Neurofeedback. Este o stare ideală de “calm trezit.” Procesele noastre de gândire sunt mai clare și mai concentrate, dar suntem încă “în flux” sau “în știu”, adică în intuiție.  Având frecvența stabilită acum undeva la 13Hz, putem concluziona că Mama Pământ își deplasează frecvența ei de vibrație în starea de intuiție și probabil, așa facem și noi. Acest lucru poate fi unul din multele semne ale TREZIRII.
  • Frecvența de 12-30Hz este numita undele Beta – care apare în mod normal în timpul zilei, când mintea noastră este activă și perfect conștientă.
  • Frecvențele de 30-100Hz sunt undele Gamma care se manifestă mai frecvent la oameni la intensitatea de 40 Hz. Sunt cele mai rapide in frecvență, dar cele mai scăzute ca amplitudine. Neurologii le asociază cu starea de concentrare maxima, când funcțiile cognitive ating maximul.

Mintea umană trece în mod natural de la o stare la alta în fucție de nevoi și activitatea desfășurată, astfel că ne putem trezi cu uitându-ne în gol, dar cu mintea și conștiința pe o navă extraterestră care se îndreaptă către sistemul solar  😆 sau făcând baie în Maldive 😯 .

Mai jos este tabelul cu undele cerebrale, explicate ca și stări. După Beta, urmează Gamma, care nu sunt prezente în acest grafic, dar care au frecvență de 30-100 Hz, ceea corespunde unei stări de supraconștiință și unei Rezonanțe Shumann foarte mari, inregistrată din ce în ce mai mult în ultima vreme.

unde-cerebrale

unde-cerebrale

Date de interpretare grafice Shumann

Astăzi, Rezonanța Shumann este măsurată central, la Observatorul Spațial Tomsk, de unde vin zilnic datele și rapoartele complete legate de aceste masurători.

Mai jos se regăsesc graficele ce sunt date publicității zilnic de către Tomsk, care măsoară 3 indicatori ai Rezonanței Shumann –  Amplitudinea (A), Calitatea (Q) și Frecvența (F).

Rezonanța Shumann Grafice

Rezonanța Shumann Grafice

Rezonanța are 4 valuri de unde, care sunt măsurate separat ca secvențe 1,2,3,4 (ex: A1, A2, A3, A4,  Q1,Q2,Q3,Q4 și F1,F2,F3,F4), cele cu verde pe grafice fiind cele mai apropiate de Pământ (vezi imaginea alăturată).

Rezonanța Schumann valuri

Rezonanța Schumann-valuri

Astfel, puse cap la cap, pe graficele de mai sus, putem observa in datele de 19 si 20 aprilie 2021 amplitudini mai mari ale Rezonanței Shumann, ceea ce poate corespunde cu o lărgirea a conștiinței, ce poate duce la stări de conștiință extinsă, intuiție crescută, atenție, acuitate vizuală, concentație crescute pentru cei care au o vibrație interioară mare, probabil peste 10. Pentru ceilalți dureri de cap, blur mental, stare de confuzie, lipsă de concentrare, somnolență.

Vă puteți aduce armonia în structurile corporale prin asculatarea RS măcar 15 minute:

 

Resurse:

https://www.schumann-resonances.com

http://sosrff.tsu.ru/

https://www.disclosurenews.it/schumann-resonance-last-image/

https://en.wikipedia.org/wiki/Rutger_Wever

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *