Terapia cuantică

Terapia Cuantică, parte importantă a Medicinii Integrative, propune la ora actuală diferite metode non-invazive de diagnostic și tratament prin biorezonanță magnetică care, alături de analizele biochimice sau cele imagistice, pot completa înțelegerea asupra funcționalității organismului uman prin multiplele informații înregistrate și interpretate.

Terapia cuantică este este efectuată în 2 pași:

  1. Efectuarea buletinului de Analize medicale complet și detaliat
  2. Terapia cuantică propriu-zisă

 

  1. Buletin de Analize Medicale prin biorezonanță –  complet și detaliat descris (aproximativ 100 pagini)

Buletin analize medicale biorezonantă

Analizorul QRMA – Quantum Resonance Magnetic Analyzer – furnizează informaţii sub formă de rapoarte asupra parametrilor biologici principali, care cuprind peste 200 de indici referitori la starea de sănătate a organismului uman. Acest fapt îl recomandă ca pe un instrument util pentru depistarea anomaliilor existente în ceea ce priveşte starea de sănătate şi mai ales ca pe un instrument care să ajute în recomandarea terapiei de urmat.

PRINCIPIUL METODEI în Terapia Cuantică:
Fiecare proces patologic din organismul uman produce modificări energetice la nivelul punctelor de acupunctură.
În funcție de modificarea caracteristicilor electrice de la nivelul micro-sistemului acupunctural palmar, se pot face anumite aprecieri calitative ale variațiilor anumitor parametri biologici, inclusiv nivelul de vitamine, minerale, coenzime, etc.
Pot fi depistate astfel foarte rapid anumite stări sub-clinice, lipsa sau excesul anumitor compusi chimici, factorii toxici, metale grele la care este expus organismul, precul și nivelul de aciditate/alcalinitate, starea de oxigenare și de hidratare a țesuturilor, etc.
Odată cu începerea unui tratament cu suplimente nutritive ajută la aprecierea ritmului corectăarii deficitelor respective.

2. Terapia Cuantică

Tratamentul este realizat cu aparatele 8DNLS și Metatron Hunter 4025, inventate de academicianul rus Vladimir Nesterov, la

Institutul de Psihofizică Practică. Sunt aparate medicale de ultimă generaţie utilizate în terapia cuantică care, folosind principiul rezonanţei electro-magnetice, prin intervenția NON-INVAZIVĂ, ajută la evaluarea stării ţesuturilor şi organelor, la nivel de ADN și să le trateze prin transmiterea către zonele afectate a semnalelor “corectoare”, lugimile de undă care corespund stării de organ / ţesut sănătos. Semnalele de undă ,,corectoare’’ pot corespunde semnalelor plantelor (homeopatie), cristalelor (cristaloterapie) sau cea dezvoltată de aparat (META-terapie).

Ca urmare a recepţionării acestor semnale, prin terapia cuantică sunt stimulate procesele naturale de vindecare ale organismului, care vor continua şi după finalizarea Meta-terapiei. Re-evaluarea se face la un interval variabil (3-5 zile), moment în care se face o evaluare comparativă şi poate fi administrat un tratament suplimentar.

Terapia cuantica se administreaza relaxat, direct pe canapea, fara a necesita indepartarea hainelor, sau poate incepe uneori cu pacientul stand in picioare pentru ca terapeutul sa abordeze cu usurinta zonele afectate.

Este recomandat ca înaite cu 30 minute de terapie, pacientul să se hidrateze cu un pahar de 300 ml apă și să nu manânce cu min 2h.

 

 

Pentru consultații și tratamente vezi detalii aici sau direct, la numărul de telefon: 0736 931 685.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *