Despre mine

Salut!

Numele meu este Lena Escu și sunt terapeut. Sunt aici pentru a te ajuta să-ți amintești cine ești și cum să te vindeci singur.

Născută în anul de grație 1976, într-o frumoasă zi de primăvară, primul copil al iubiților mei părinți, am trăit de mică experiențe la limita normalului, experiențe care mi-au întărit credința că există ,,ceva,, dincolo de această lume pe care noi o percepem doar cu ochii fizici.

De profesie economist, am activat ani buni într-un mediu ,,sărac,, din punct de vedere spiritual, în care nu mă mai regăseam și care îmi consuma din ce în ce mai multe resurse sufletești. Ulterior am înțeles că nu munca în acest mediu corporatist, extrem de mercantil și lipsit de substanță, este scopul pentru care am venit aici, pe Pământ.

Curiozitatea dublată și de anumite capacități extrasenzoriale, m-au împins să studiez științe mai puțin recunoscute de către majoritatea oamenilor, iar ceea ce am descoperit a fost mai mult decât convingător pentru mine.

Astfel am studiat de-a lungul anilor (și continui să studiez) Reiki, Radiestezia și Infoenergetica, Terapia CranioSacrală, Hipnoterapia, NumerologiaCristaloterapia, Reflexoterapia,  mai nou Medicina Cuantică, prin sistemul de analiză și terapie non-linear, iar informațiile acumulate pe parcursul acestor ani de studiu îmi sunt de un real ajutor în acest moment al existenței mele pământești.

Am mai realizat că toate experiențele pe care le-am trăit și lucrurile pe care le-am învățat m-au pregătit pentru momentul în care am decis că trebuie să spun stop drumului pe care îl urmam și să aleg calea pe care eu deja o decisesem în astral, aceea de a fi de folos aproapelui meu prin toată cunoașterea care mi-a fost revelată. Asistența terapeutică sau spirituală, sub toate formele în care o practic, este și pentru mine o terapie în sine. Iubesc OMUL și vreau să-l înțeleg mai bine, pentru a-l putea ajuta mai mult. Iubesc întreaga Creație pentru frumusețea ei și pentru toate darurile pe care le primesc în fiecare zi. Și îl iubesc pe Dumnezeu pur și simplu.

Reiki este prima terapie de vindecare care mi-a ieșit în cale, o terapie a sufletului, cum îmi place mie să-i spun, care m-a ajutat sa-mi găsesc scopul meu și anume acela de a ajuta oamenii pentru a se vindeca.

Competențe terapii:

1. Terapia Reiki – membru IARP (International Association of Reiki Professionals)

Sisteme: Usui gr. IV, Gendai gr. IV, Karuna gr. IV, Shamballa gr. IV, Grand Master gr. XVIII

Sistemul Multidimensional LIRA, Sistemul Metatron

2. Terapia CranioSacrală și Terapia Somato-Emoțională, metoda Upledger

3. Hipnoterapie (terapia prin hipnoză)

4. Radiestezie si Infoenergetică 

5. Numerologie Akara

  • Numerograme individuale
  • Numerograme compatibilitate cupluri
  • Numerograme personalizate (eveniment, loc de muncă, locuință, ș.a.)

6. Cristale eterice

7. Terapia Cuantică

Acreditările în Hipnoterapie și Terapia CranioSacrală sunt obținute la Past Life Regression Academy și Upledger Institute, cu recunoaștere internațională.

Buletinele de analiză și Metaterapia sunt furnizate prin aparatele Quantum Analyzer, 8DNLS și Metatron 4025 Hunter, dispozitive medicale omologate de către UE/CE, produse de Institutul de Psihofizică Practică (IPP) din Omsk, Rusia.

past life regression academymetoda Upledger