Curs Karuna Reiki

curs karuna reiki gr. I

Ce este Karuna?

Dacă Reiki este Sursa Vieții, Karuna este ,,acțiunea plină de compasiune’’, superba motivație ce impinge toate ființele illuminate să lucreze pentru eradicarea suferinței în Lume.

Karuna reprezintă nu numai extensia spre alții a iubirii, dar mai ales unitatea, pentru că atunci când îi sprijinim pe alții să se vindece, toate ființele se vindecă, inclusiv noi.

Karuna Reiki îți deschide calea de a lucra mai îndeaproape cu toate ființele iluminate, atât în manifestarea lor fizică cât și non-fizică.

Sistemul Karuna Reiki

Sistemul Karuna Reiki face parte Reiki-ul netradițional, un sistem modern, descoperit de William L. Rand. Simbolurile au fost canalizate de mai mulți maeștri Reiki, William având meritul de a le descoperi valoarea, atât în cee ace privește uriașul lor potential cât și faptul că ele au mai fost folosite anterior.

Energia din Karuna Reiki este diferită decât cea din Reiki Usui, ea lucrând mult mai intens cu toate energiile corpului, prin compasiune și iubire, fiind simțită mai clar în tot corpul.

Tehnicile de acordaj-inițiere sunt diferite față de alte sisteme Reiki, iar simbolurile, desi folosite și în alte sisteme, au o cu totul altă încărcătură energetică și vindecătoare.

Cei care au parcurs inițierile, adesea descriu experiențe în care au întâlnit ghizi, îngeri și Eul Superior și simt prezența vindecătoare a unor ființe illuminate.

Sistemul are 2 grade practicant și 2 grade maestru.

Pentru gradul I Karuna practicant:

 • Regăsim primul simbol corespunzător anesteziei spirituale care permite clientului abordarea problemelor sale existențiale într-o manieră mult mai armonioasă, permițând astfel să se deschidă procesului de autocunoaștere. Practicantul are astfel posibilitatea de a șterge memoria celulară, de a vindeca traumele provenite din copilărie și chiar din alte planuri existențiale. Vindecarea poate fi asistat in acest caz de Arhanghelul Gabriel.
 • Următorul simbol continuă procesul de vindecare la un nivel mult mai profund fiind asociat chiar Arhanghelului Rafael cunoscut ca fiind arhanghelul vindecător. În afara utilității sale în orice problemă medicală, vibrația simbolului permite vindecarea părții întunecate a psihicului nostru denumita Umbra.
 • Al treilea simbol reprezintă vibrația centrală a acestui sistem și a întregii existențe – aduce iubirea în locul vindecat. Permite armonizarea relațiilor, recăptarea stimei de sine și poate porni în acest fel procesul de vindecare a adicțiilor. Corespunde ca și energie, lui Iisus Hristos, dar și Fecioarei Maria.

Maria, Sfânta Fecioară, își face simțită prezența răspândind un miros de trandafiri. Iisus Hristos răspândește o energie inconfundabilă de iubire necondiționată, deseori percepută ca un alb foarte pur sau ca o lumină argintie.

 • Ultimul simbol învățat la nivelul I este cel care încheie o terapie. Aliniază corpurile clientului, îl energizează, îl trezește. Este energia Arhanghelului Mihail care permite reluarea activităților cotidiene împământând ființa, aducând forța de manifestare aici și acum în acest Univers material.

Pentru gradul II Karuna practicant:

 • Primul simbol al nivelului II din Karuna Reiki permite refacerea, vindecarea funcțiilor mentale, învățarea, exprimarea, dar și creativitatea necesară îndeplinirii scopurilor noastre în aceasta existență. Simbolul permite conectarea la Sinele Superior.
 • Al doilea simbol din gr. II Karuna Reiki ar putea fi replica potențată a primului simbol din Reiki, CHO-KU-REI, având energia cea mai apropiată de lumea materială, ce permite astfel manifestarea rezultatului intenției în lumea materială. Ne conectează la enegia Mamei Gaia.
 • Al treilea simbol este de o mare importanță pe calea descoperirii de sine permițând practicantului să-și manifeste fără piedici și inhibiții, talentele sale și să-și gaseasca locul, menirea sa în această încarnare.
 • Iar ultimul simbol învățat la acest nivel oferă deschiderea către percepția unei vieți fără griji, fără lupte interioare, nivelând asperitățile pe calea care am pornit. Simbol care deschide, mai cu seama, al treilea ochi și chakrele, în tratament.

Instructor Terapeut

Lena Escu, maestru Reiki USUI, maestru Karuna Reiki, Maestru Shamballa MDH, Grand Master XVIII, Gendai Reikix, terapeut terapia Cranio Sacrală și Eliberare Somato Emoțională metoda Upledger, competențe în radiestezie, numerologie, hipnoterapie.

Data curs

Sâmbătă 20.01.2018 ora 11:00-14:00

Pentru inscriere folositi datele de la Contact.

Link: http://terapie-holistica.ro/contact/

Investiția

Este de 1250 ron

Locația

Se va comunica ulterior, celor care și-au exprimat dorința de a participa la curs, prin formularul de contact: http://terapie-holistica.ro/contact/

Numarul de locuri (limitat)

8 participanti

Diplome

Pentru fiecare nivel, se vor elibera diplome cu recunoaștere internațională, cu parafa Asociației Internaționale a Profesioniștilor Reiki.

Linia de inițiere

William L. Rand – Aurelian Curin – Victor Mihai Dragomir – Aurelian Gavrilescu – Alina Bălan

Planul cursului

Introducere

Prezentarea participantilor

Prezentarea instructorului

Teoria

Despre sistemul Karuna Reiki

Linia de initiere

Karuna și Îndrumarea spiritual

 • Prezentarea ghizilor spirituali ai sistemului

Respiratia cu lumina (Gasho) – purificarea în vederea primirii acordajului (inițierea)

Primul Acordaj

Pauză

Despre „Criza de vindecare”

Meditația cu Arhanghelul Rafael

Al doilea Acordaj

Despre responsabilitate

Al treilea Acordaj

Pauză

Prezentarea simbolurilor conform gradului

Practică

 • Conectarea la sursa de Lumină
 • Autotratamentul

Q & A – Întrebări și răspunsuri

Înmanare diplome

Conditii de participare

Condiția de a primi acordajele în Karuna Reiki gr. I este să aibe inițiere min. gr. II Reiki Usui.

Fără probleme de sănătate psihice sau fizice majore (schizofrenie, paranoia, epilepsie, etc). De asemenea vârsta participanților trebuie să fie peste 18 ani.

Înscriere

Pentru alte detalii (taxa, locație, etc) și înscrierea la curs puteți să apelați nr. de tel. 0736.931.685 sau să folosiți datele de Contact http://terapie-holistica.ro/contact/

Namaste!