Radiestezie și Infoenergetică

Ce este radiestezia?

radiestezie,,Radiestezia este un fenomen prin care un un istem viu (vegetal, animal, uman) recepționează prin intermediul extrasensibilităților sale un semnal infoenergetic și reacționează la decodificarea semnalului respectiv, printr-o senzație sau mișcare fizică particulară sau prin stări afectiv-sentimentale specifice. Prin aceste senzații sau mișcări, propria rațiune ar lua act de existența sau inexistența semnalului căutat și a anumitor caracteristici ale generatorului de semnal (aerian, terestru, subteran, subacvatic, s.a.).”

Sursa: Wikipedia

Teoretic, așa este definită Radiestezia. Practic, totul în Univers este energie și fiecare dintre noi funcționăm pe post de receptor al undelor energetice, încărcate cu o anumită structură informațională. Altfel, de ce ne-am întoarce inconștient către persoana care ne privește insistent? Cel mai banal exemplu …

Radiestezia poate fi definită și ca arta de a utiliza anumite instrumente precum ansa, pendulul sau nuielușa de alun pentru a recepționa anumite informații stocate în Banca de Date Universală, prin intervenția și la cererea spiritului operatorului radiestezist, pentru a-i fi revelate informații  ascunse facultăților raționale despre lumile văzute dar și cele nevăzute.

Câteva informații utile despre structura ta Structura omului

În anul 1982, academicianul român Eugen Macovschi publică lucrarea ,,Teoria biostructurală a materiei vii’’ conform căreia orice sistem viu are trei structuri cunoscute și cel puțin două structuri superioare presupuse.

Astfel, Șarpele Kundalini (SK) reprezintă sinele nostru, localizat la baza coloanei, la nivelul osului sacru și care vine spre mântuire la reîncarnarea pe Pământ, învelit în:

  1. Structura Fizică (SF) – reprezintă corpul grosier pe care toată lumea îl poate vedea, atinge și palpa.
  2. Structura Biosică (SB) – reprezintă mentalul, învelișul nostru rațional, subtil și nepalpabil.
  3. Structura Noesică (SN) – reprezintă sufletul nostru, energia noastră fundamentală și darul lui Dumnezeu pentru fiecare dintre noi.

Celelalte două structuri superioare presupuse sunt Enisică și Eonică.

De asemenea, orice sistem viu este înconjurat de șapte biocâmpuri, care pornesc de la limita exterioară a sistemului viu, cu dimensiuni diferite și care conțin detalii infoenergetice specifice cum ar fi: energia vitală din biocâmpul vital, capacitatea de autoreglare a funcțiilor proprii din biocâmpul de control și supraveghere, capacitatea de protecție din biocâmpul de protecție, biocâmp responsabil cu informarea subconștientului de o eventuală agresiune a unui factor nociv sau dimpotrivă, comunică subconștientului dacă o persoană sau situație este favorabilă sistemului viu, s.a.

nuiaua de alunArii de aplicare ale radiesteziei și infoenergeticii

Radiestezia este utilizită, în primul rând pentru măsurarea anumitor parametrii infoenergetici pentru structurile și biocâmpurile sistemului viu. Astfel se pot aprecia Starea de Sănătate, Starea de Vitalitate, Energia Benefică Fundamentală, Lumina și Vibrația interioară, Iubirea, Vârsta astrală și altele.

De asemnenea se pot aprecia alterarea biocâmpurilor, prin acțiunea anomaliilor bioenergetice patogene ce duc la îmbolnăvirea sistemului viu.

O altă arie de utilizare este transferul energetic între operatorul radiestezist și client, o dată măsurați parametrii, pentru reglarea sistemului viu.

Măsurarea și curațarea spațiilor de locuit sau birou, a afacerii sau a unor situații ce necesită o decizie pe termen lung (căsătorie, divorț, achiziția unei case, schimbarea unui loc de muncă, s.a.), compatibilități pentru cupluri, găsirea unor persoane dispărute, a unor obiecte furate sau pierdute, este o altă arie de aplicare a radiesteziei.

 

Pentru consultații și tratamente vezi detalii aici sau direct, la numărul de telefon: 0736 931 685.