Consiliere personală

Consultații și tratamente holisticeDe ce mi se-ntâmplă mie toate astea? De ce nu sunt sănătos? De ce atrag un anumit tipar de oameni în viața mea? De ce, anumite situații? De ce sunt obosit, îngândurat, îngreunat de poveri care parcă nu-s ale mele? Ce păcat trebuie să plătesc? Ce trebuie să înțeleg? Ce caut aici?

Sunt întrebări pe care adesea ni le-am pus fiecare dintre noi și la care, de cele mai multe ori nu am găsit un răspuns. Asta pentru că am continuat să mergem pe drumul pe care-l știam noi, fără a ne opri puțin și a respira profund, urmărind ritmul și relaxându-ne puțin. Răspunsul este chiar acolo, în tine.

Scopul consilierii personale și a terapiei holistice este de a ne face conștienți de noi înșine și a descoperi ce anume genereaza blocajul energiei vitale și a potențialului nostru divin care afectează sănătatea, voința, încrederea și întreaga noastră viață. Tratamentul holistic în sine constă într-un transfer de energie vitală, care va începe să umple spațiile rămase goale, cu declanșarea unor procese de introspecție, de amintire a unor momente uitate, de recuperare și vindecare a sufletului prin conectarea la resursele noastre divine. Odată cu deblocarea energiei vitale, vine și vindecarea.

Recomandarea oricărui tratament se face după o consultație a pacientului, în care sunt identificate natura problemei și terapia cea mai apropiată în rezolvarea acesteia.

În cabinetul terapeutic se pot oferi tratamente prin:

Pentru programări la consultații puteți completa formularul de mai jos sau direct la telefon 0736.931.685.

    Numele și prenumele (obligatoriu)

    Adresa de email (obligatoriu)

    Număr de telefon

    Subiectul

    Mesaj