Numerologia Akara

,, Este cel mai vechi sistem cunoscut umanității, cel mai sacru dar și cel mai precis. Prin intermediul său învățați să schimbați destinul oamenilor.

Yogi Bhajan

Numerologia Akara sau Numerologia Sufletului, este un sistem de predicție și analiză, bazat pe vibrațiile energetice și semnificația simbolică a numerelor, un instrument valoros de cunoaștere și introspecție.

Este numerologia codului binecuvântat al destinului, pentru că atunci când îți cunoști toate valențele, capacitățile, calitățile dar mai ales defectele, poți începe să lucrezi cu tine pentru a deveni sau dezvălui ființa desăvârșită care ești.

AKARA în sanscrită înseamnă sferă, cercul infinit al spiritului, cercul infinit de conștiință, iar scopul studiului AKARA este dezvoltarea tuturor corpurilor de Lumină, in vederea iluminării ființei care practică AKARA.

Numerologia Akara folosește energia celor 11 corpuri de Lumină, iar calitățile sufletului sunt date de calitatea acestor corpuri: avem 1 corp fizic, 3 mentale, 6 energetice, al 11-lea corp fiind însumarea celorlalte 10 și înseamnă recunoașterea lui Dumnezeu în tine. Astfel, în numerologia Akara avem 11 numere, un număr 11 putând lua forma oricărui alt număr.

Numerograma Akara se bazează pe data nașterii persoanei sau data unui eveniment ce se dorește a fi analizat, studiindu-se valențele sufletului, ale lecției de viață care necesită a fi integrată, ale darului cu care venim la încarnare și care ne poate ajuta să ne învățăm lecția, precum și valențele cunoașterii noastre ca spirit sau ale căii pe care să o urmăm în această existență.

Ex:

 11        4

—–    —–           11

 4         5

Mintea divină ce schimbă forma.

Se fac citiri atât la distanță, cât și la cabinet, pe baza unei comenzi ferme telefonice și trimiterea unei fotografii recente via email/whatsapp. Numerograma se va trimite în format electronic, pe email, la adresa meționată în comandă, în termen de 5-10 zile de la confirmare.

Pentru consultații și tratamente vezi detalii aici sau direct, la numărul de telefon: 0736 931 685.