Școala Terapeuți Holistici

Ce este ȘCOALA DE TERAPEUȚI HOLISTICI?

holistic-centerȘcoala Terapeuți Holistici este un spațiu nou creat, dedicat persoanelor care au parcurs anumite cursuri în terapiile complementare, atât manuale cât și energetice, care doresc să practice aceste terapii în cabinete proprii sau au în îngrijire persoane cu dizabilități psiho-motorii.

Școala Terapeuți Holistici este un spațiu unde vom pune cap la cap informațiile căpătate în aceste cursuri și vom adăuga altele noi, astfel încât fiecare cursant să capete, la final,  abilitățile și cunoștințele necesare unei terapii complete, într-o abordare holistică.

Nevoia creării Scolii de Terapeuți Holistici a venit dintr-o evidentă lipsă de ofertă în pregătirea consolidată a terapeuțiilor, aceștia având la dispoziție doar oferta de cursuri tematice, fără însă a se face o legătură între ele.

body mind soul spirit

 

Astfel, într-o primă abordare, punem la dispoziție PROGRAMUL DE FORMARE HOLISTIC HEALERS ce se va întinde pe parcursul a trei module, împărțite astfel încât să acoperim Anatomia Energetică a Omului, lucrul cu cristale și razele eterice ale cristalelor, energiile subtile din terapiile energetice și diagnosticarea diverselor afecțiuni și boli, din punct de vedere holistic, cu scopul de a facilita vindecarea unei persoane.

Modulele vor avea un număr limitat de cursanți și se vor desfășura pe o perioadă de aproximativ de 6 luni. Fiecare modul va fi urmat de o serie de seminarii de practică, pentru consolidarea cunoștințelor și asimilarea informațiilor noi.

De asemenea, sunt puse la dispoziție diverse cursuri tematice, individuale de program, iar fiecare persoană care dorește să  devină terapeut holistic și să fie în slujba oamenilor, poate alege ce fel de formare dorește.

CURSURI TEMATICE:

ANATOMIA ENERGETICĂ A OMULUI

INIȚIERE IN RAZELE ETERICE ALE CRISTALELOR

RADIESTEZIE PRACTICĂ

TERAPII COMPLEMENTARE MANUALE

INIȚIERE ÎN REIKI – USUI, KARUNA, SHAMBALLA MDH, METATRON

Mai jos este centralizatorul Programului Holistic Healers și a cursurilor si webinariilor ce se vor derula în primele 6 luni ale anului 2022: