Curs Reiki Usui Ryoho

Ce este Reiki?

Reiki înseamnă energia universală ce pune în mișcare viața. Cuvântul Reiki este format din doua cuvinte, Rei și Ki care în japoneză Rei înseamna nobil, spirit, universal, iar Ki înseamnă energie. Împreună, cele doua cuvinte ar însemna Energia Universală, o energie nobila, spirituală. Energia Reiki este energia care ne-a hrănit de când existăm care susține viata, Reiki este Sursa Vieții.

Sistemul Reiki – Cale spirituală

Este o cale spirituală, care elimină dogme, mistere, mituri și concepte, o cale a simplității spirituale în care fiecare își poate (re)găsi armonia printr-o practică zilnică, urmând 5 principii:

Doar astăzi (Kyo dake wa):

Nu te enerva (Okoru na*)

Nu te îngrijora (Shinpai su na)

Fii recunoscător (Kansha shite

Muncește din greu (Gyo wo hage me)

Fii bun cu ceilalți (Hito ni shinsetsu ni)

Instructor Terapeut

Alina Bălan, maestru Reiki USUI, maestru Karuna Reiki, Maestru Shamballa MDH, terapeut terapia Cranio Sacrală și Eliberare Somato Emoțională metoda Upledger, competențe în hipnoterapie și radiestezie.

Investiția

Este de 500 ron – sistem intreg

Locația

Online sau se va comunica ulterior, celor care și-au exprimat dorința de a participa la curs in persoană, prin formularul de contact: http://terapie-holistica.ro/contact/

Diplome

Pentru fiecare nivel, se vor elibera diplome cu recunoaștere internațională, cu parafa Asociației Internaționale a Profesioniștilor Reiki.

Linia de inițiere

Mikao Usui – Kan’ichi Taketomi – Kimiko Koyama – Hiroshi Doi – Bogdan Levitchi – Alina Bălan

Detalii despre curs

Cursul se adresează celor aflați la început de drum pe calea spirituală Reiki. Cursul se va desfășura pe parcursul a două, trei ore, cu pauze de câte 15 minute.

Cursul cuprinde o parte teoretica, 1 acordaj (inițiere) și o parte practică prin care cursantul poate simți fluxul de energie Reiki și va conștientiza abilitățile dobândite ca urmare a acestei inițieri. Se va pune un accent mai mare pe partea practică în timp ce partea teoretică va fi susținută de materialul de curs pe care îl va primi cursantul.

La sfârșitul cursului Reiki Usui, participantul va fi capabil să-și facă un autotratament pentru echilibrarea sa energetică, va putea să-i ajute pe cei apropiați lui în rezolvarea unor afecțiuni mai puțin grave. De asemenea va putea să purifice și să energizeze spațiile, mâncarea, apa, cristale, s.a

 

Planul cursului

Introducere

Prezentarea participantilor

Prezentarea instructorului

Teoria

Istoria Reiki

Linia de initiere

Principiile Reiki

Sistemul energetic al corpului – prezentare (non-Reiki)

Mudre, mantre, mandale pentru chakrele corpului

Pauza

Inițierea și practica

Respiratia cu lumina (Gasho) – purificarea în vederea primirii acordajului (inițierea)

Acordajul (inițierea)

Prezentarea Simbolurilor Reiki

Despre „Criza de vindecare”

Despre responsabilitate

Practică

  • Conectarea la sursa de Lumină
  • Autotratamentul

Q & A – Întrebări și răspunsuri

Înmanare diplome

Condiții de participare

Fără probleme de sănătate psihice sau fizice majore (schizofrenie, paranoia, epilepsie, etc). De asemenea vârsta participanților trebuie să fie peste 18 ani.

Înscriere

Pentru alte detalii (taxa, locație, etc) și înscrierea la curs puteți să apelați nr. de tel. 0736.931.685 sau să folosiți datele de Contact http://terapie-holistica.ro/contact/

 

Namaste! namaste

infinity symbol