Nu ești ,,așteptările” nimănui!

 

… nici ale lui mami, deși te-a născut, nici ale lui tati, nici ale familiei, ale partenerului de viață, ale colegilor și mai ales ale prietenilor.

Ești aici pentru tine. Nu pentru ei!

Ești aici să te cunoști în diverse situații, prin diverse evenimente, pentru a-ți atinge potențialul maxim. Atât în bine, cât și în rău.

Ești suma frustrărilor tale, a furiilor, a supărărilor, a viselor neîmplinite, a viciilor, a dorințelor, a pornirilor, a poftelor… Asumăți-le! Sunt ale tale! Sunt parte din tine!

Ești suma bucuriilor, a fericirilor, a realizărilor … tale! A viselor împlinite, a proiectelor și lecțiilor de viață bifate cu brio. Asumăți-le! Sunt ale tale! Sunt parte din tine!

Ești suma binelui și a răului manifestat de tine, în tine. Doar cunoscânduți-le pe amândouă, poți înainta, te poți asuma și poți alege liber. Ambele te reprezintă! Sunt CINE EȘTI!

Nu vine nimeni să-ți spună CINE EȘTI, ce TREBUIE să faci, ce TREBUIE să spui! Dacă vine și îți impune o schimbare în comportamentul tău, în tine, în alegerile tale, acel cineva nu te vede pentru cine ești. Te vede pentru cine ar vrea el/ea să  fii.

Iubirea nu este condiționare. Iubirea este acceptare.

Câinele te iubește necondiționat. Pășește lângă tine, în liniște, lăsându-te să te manifești în voie, chiar și atunci când îl cerți… nu te judecă, nu te ceartă, nu ți se impune. El acceptă. El iubește!

Apreciază spațiul tău. Apreciază libertatea ta. Apreciază viața ta. Sunt ale tale! Asumăți-le!

Iar dacă schimbi ceva, fă-o pentru că tu ai ales schimbarea!

Nu alege pentru a împlini așteptările celorlalți … nici ale lui mami, deși te-a născut, nici ale lui tati, ale partenerului de viață, lea colegilor și mai ales ale prietenilor.

Alege pentru tine!

 

Lena

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *