Terapia Reiki, terapia fabuloasă

terapia reiki

terapia reiki

Experiența personală pe care o trăiesc zilnic la cabinet, mă face să spun acest lucru despre terapia Reiki.

Ce este terapia Reiki? este întrebarea care mi se pune de fiecare nou pacient care intră la terapie și de fiecare dată când trebuie să răspund, îmi este greu, pentru că Reiki nu se poate cuprinde doar în câteva cuvinte. E ca și cum ai explica ce e viața. Reiki se simte, se experimentează, vibrează, se trăiește!

Dar pentru a elucida acest mister, le răspund așa: terapia Reiki este o tehnică alternativă, de ameliorare și vindecare a afecțiunilor corpului. Corpul tratat la nivel holistic, pe toate câmpurile lui: fizic, mental, energetic. Reiki este terapia sufletului, este iubire, lumină, echilibru și pace interioară.

Este extraordinar să vezi ce modificări profunde produce la nivel mental, în primul rând, pentru ca apoi vindecarea care vine natural în plan fizic, o face pacientul singur. Nu de puține ori m-am aflat în fața unor reacții de uimire ale pacienților mei, că simt ’’lucruri’’, că văd culori de o intensitate și claritate greu de descris, că se întâlnesc cu un alt eu al lor, într-o perioadă din viață pe care au uitat-o, că nu mai simt durerile de cap, lombare, de măsele și altele, pe care le simțeau înaintea sesiunii de terapie. Sau pur și simplu experimentează o stare de bine, fericire pe care nu au mai trăit-o de mult și pe care au uitat să o mai trăiască. Iar Reiki le reamintește cum 😉.

Înlăuntrul lor se instalează subtil acea pace interioară, care le pune ordine în gânduri, iar acțiunile lor sunt mai clare, mai concinse, mai puțin stresante, încep să vadă pomul din fața lor cu alți ochi și maidanezul (a se citi și prietenul) care mai deunăzi lătra la ei, dă acum din coadă și se gudură afectuos. Acesta este Reiki!

Și este extraordinar, pentru mine ca și terapeut, să trăiesc alături de ei aceste emoții superbe, lucru pentru care le mulțumesc pentru că și-au ascultat sufletul să-l ducă la terapie.

 

Cu mult drag,

Alina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *