Terapeut holistic? De ce să apelezi la el?

De ce să apelezi la un terapeut holistic?

Păi chiar, de ce? Există medici, psihologi, psihiatrii, există preoți, duhovnici, există cărți și bloguri care pot aduce rezolvare oricărei situații… teoretic. Dar cum ar fi să mergi la preot și să-i spui că intuiția ta îți spune că, orice rugăciune faci, oricum te-ai ruga, acel blocaj pe care tu simți că-l ai nu dispare? Poate fi o karmă moștenită, un blestem, o legătură (ca să nu-i zic vrajă), un partener care îți ia din energie constant, un loc de muncă care nu este pentru tine, o casă cu vibrație diferită de a ta sau entități preluate sau trimise de binevoitori. Hmm?

Sau unui medic să-i spui că simți că toate medicamentele și tratamentele recomandate de el nu dau rezultate? Pentru că încerci de ani de zile să te faci bine, crezând și urmând cu strictețe toate recomandările, dar na, tot rău te simți.

Pentru că ei nu merg la rădăcina problemei, nu au pregătirea și nici abordarea necesare pentru a privi lucrurile 360◦.

Ca terapeut holistic, în practica terapeutică, întâlnești cazuri și situații diverse care, analizându-le, te pun în fața misterului numit VIAȚĂ, în fața misterului numit CREAȚIE și în fața misterului numit OM, pe care ești nevoit să le decodifici.

În acest articol voi împărtăși câteva lucruri ce țin de această profesie, chiar dacă unii nu o  recunosc și voi încerca să punctez acele lucruri esențiale, care pentru unii par SF-uri, dar nu sunt decât nuanțe simple ce fac diferența.

Cazuistica, depânzând de fiecare terapeut holistic în parte, poate fi foarte vastă, de la afecțiuni cu caracter temporar, cum ar fi blocaje în anumite sectoare ale vieții (sentimental, relațional, financiar, spiritual), până la boli cu caracter terminal, în care terapeutul este provocat pe toată cunoașterea pe care o are în tolbă și pe toate capacitățile, native sau dezvoltate, de-a lungul timpului.

Că terapia se desfășoară la cabinet sau la distanță, lucrul cel mai important de luat în calcul este faptul că, tu deschizi câmpuri, accesezi informații, mai mult sau mai puțin plăcute, pe care, ulterior, trebuie să le decodifici pentru a aduce claritate omului din fața ta.

Primele și cele mai importante dintre toate capacitățile terapeutului holistic sunt

INTUIȚIA și STAREA DE PREZENȚĂ.

Dacă nu te lași purtat de intuiție și nu ești prezent (adică dacă te poartă gândurile pe unde vor ele, nu unde este necesar) atunci nu vei putea face corect o diagnosticare. De ce? Informația care te ajută să aduci clarificarea este prezentă în câmpul pacientului, dar dacă tu nu ai încredere în tine și nu ești prezent, vei aduce informații din câmpurile tale.

Să zicem că ai primit informația sub forma unor imagini ca a unui fetus sau copil nenăscut, alături de un sentiment de bucurie. Ce îți poate spune ție, ca terapeut acest lucru? Aici intuiția lucrează… poate fi o sarcină, poate fi un copil care urmează să vină… iar dacă persoana nu dorește copii, sentimentul de ucurie poate însemna faptul că, acel copil este înscris în destinul acelei persoane. Chiar dacă nu dorește, s-ar putea ca viața ei să se schimbe în bine, dând naștere acelui copil. Este un exemplu.

Un alt lucru important, care face parte din tolba unui terapeut holistic, este  CUNOAȘTEREA pe care o deține sau la care are acces. Este important să cunoască cât mai multe domenii de la terapii energetice și manuale, la religie, spiritualitate, curente New Age, magie, numerologie, medicină cuantică și anatomie energetică și umană.

Nu-ți vor veni la cabinet doar persoane de religia în care te-ai născut tu. De aceea este necesară o cunoaștere a tuturor religiilor, tradițiilor specifice sau a rugăciunilor. Iar dacă nu le cunoști, măcar să ai deschiderea către orice înseamnă rugăciune, mantră, cuvânt spus lui Dumnezeu.

De asemenea, sunt necesare scanări energetice sau prin medicina cuantică (aparate specifice), măsurători cu ansa, numerograme, interogări akashice samd, pentru a avea o imagine de ansamblu a situației, după care să poți interveni.

Cu anatomia – atât energetică cât și a corpului fizic – e mai ușor 🙂 . E aceeași pentru toți oamenii. Dar, atenție, nu toți cei care locuiesc pe Pământ în formă fizică sunt oameni!

Iar un ultim lucru pe care aș dori să-l punctez, dar nu cel din urmă, este COMPASIUNEA. A face această profesie din perspectiva unei compasiuni imense, a iubirii față de OM, este cel mai important aspect. Nu poți dărui dacă nu iubești, nu înțelegi, fără a emite judecăți sau a lua de sus pe cineva.

Ești acolo ca un simplu FACILITATOR, ca să  clarifici lucruri prin tot ceea ce tu deții (cunoaștere, intuiție, acces la entități de Lumină) pacientului, pentru ca apoi el să conștientizeze ceea ce are de făcut, urmarea fiind vindecarea.

Personal nu cred  că există persoane în lumea aceasta care să nu aibe nevoie, la un moment dat, de un terapeut de suflet, un terapeut holistic.

De aceea, invit pe câți mai mulți să apeleze la un astfel de terapeut, iar pentru cei care simt că pot avea ceva de spus în acest domeniu, să devină un terapeut holistic. Lumea are nevoie de cât mai mulți!

Pentru consultații apelați direct 0736.931.685 sau mail alina@terapie-holistica.ro.

Pentru formare terapeuți, este la dispoziție PROGRAM FORMARE HOLISTIC HEALRES.

 

Lumină și iubire tuturor!

Namaste!

 

Terapeut-Formator,

Lena Escu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *