Nivele de vibrație ale sufletelor (I)

Ce este Vibratia Sufletului?

Fiecare suflet are un index de vibrație pentru conștiință și unul pentru corpul fizic. De obicei vibrația conștiinței este mai mare decât vibrația formei fizice, asta pentru că forma evoluează mai lent și are tendința să rămână în urma evoluției conștiinței.

Vibratia sufletuluiÎn radiestezie, pe lângă alți parametrii infoenergetici, există indicatorul Vibrația Internă care ne spune despre calitatea Luminii pe care o manifești ca spirit. Este măsurată pe o scară de la 0 la + infinit. Personal, o măsor de la 0 la 10, pentru că nu am întâlnit persoane cu VI > 7,5. Este adevărat că nu obișnuiesc să măsor călugări, persoane cunoscute în diverse domenii sau alte entități. Prin Reiki, Vibrația Internă crește în funcție de cât de mult folosește practicantul Lumina, activând anumite simboluri. Pentru persoanele care nu sunt practicanți Reiki, creșterea Vibrației Interne se face prin împărtășanie, consum de apă sfințită, post, rugăciune, activarea crucii (ca simbol) și o atitudine condescendentă, de iertare, non-conflictuală.

Pentru a analiza însă, fiecare nivel în parte a Vibrației Interne, atât Sal Rachele  cât și Dr. David R. Hawkins , au conceput indexuri detaliate de măsurare a nivelului vibrațional. Astfel, în funcție de sentimentele, modul nostru de raportare la viață și abordarea ei, putem identifica singuri punctul în care ne aflăm pe scara spirituală sau continuumul evolutiv.

Vibratia InterioaraConform lui Sal Rachele, intervalul în care vibrează sufletele de pe Pământ este între 3,00 – 6, 00 unități. Marea majoritate însă, este cuprinsă în intervalul 3,50 – 4,50. Vibrația omenirii, per total, este de 3,55, iar cea a Pământului este de 4,05 și pe măsură ce Pământul își ridică vibrația, multe suflete, incapabile de a-și ridica vibrația, vor fi lăsate în urmă.

Astfel, există anumite caracteristici inerente nivelurilor, iar acestea vă vor ajuta să determinați punctul pe scara evolutivă. De reținut, scara nu este menită să fie folosită de către ego ca un fel de ierarhie și nu suntem ,,mai răi’’ sau este ceva în neregulă dacă nu ne încadrăm ca vibrație peste 4,05. Abordarea fiecăruia dintre noi va fi diferită funcție de lucrurile care trebuie descoperite sau de lecțiile pe care am ales să le învățăm. Aici, pe Pământ sau în altă dimensiune 😊 .

Indexul măsurării Vibrației Interioare a lui Sal Rachele:

Vibrația sub 3,00 Conform acestui Index, ființele umane încep de la 3,00 și de acolo își croiesc drumul ascendent pe scala vibrațională. Totuși, este posibil ca un suflet uman să își încorporeze conștiința în regnurile vegetal și animal, care vibrează sub 3,00. În general, intervalul de la 3,00 – 4,00 aparține regnului animal, iar sufletele care vibrează în acest interval sunt dominate de insticte animale, printre care se numără procreerea, competiția, supraviețuirea și alte tendințe înrudite.
Vibrația între 3,00 – 3,50 Sufletele care vibrează în acest interval au tendința să fie conformiste, având o mentalitate de turmă, crezând tot ce le spun așa-numitele autorități. Întreaga lor viață este centrată în jurul supraviețuirii, procreării și competiției pentru resurse.
Vibrația între 3,50 – 4,00 Sufletele care vibrează în acest interval au început să vadă că ele sunt mai mult decât niște animale care merg pe două picioare. Deși viețile lor mai sunt dominate încă de competiția și strădania de a-și găsi locul în lume, ele pot avea un intelect oarecum rafinat și pot fi pricepute la afaceri și industrie. Totuși, instinctele de competiție vor avea tendința să le împiedice să înainteze serios pe o cale spirituală. Ele au tendința să fie sceptice față de o informație legată de spiritualitate și aparțin adesea religiilor fundamentaliste. Adeseori, ele cred că scopul vieții lor este de a acumula bogăție fizică și de a lăsa o moștenire generațiilor viitoare.
Vibrația între 4,00 – 4,50 Sufletele aflate în acest interval lucrează cu ele și pot fi întrucâtva dedicate creșterii lor personale și spirituale, dar își dau seama că sunt încă dominate în mare măsură de ego și de pretențiile lui necontenite. Este posibil să fie în relații cu suflete care încă se mai află în intervalul 3,50 – 4,00 și se simt prinse sau blocate într-o viață care devine din ce în ce mai lipsită de sens. După standardele lumești, este posibil să se bucure de mult succes în viață, dar este probabil că se simt nesatisfăcute, tânjind după ceva mai mult. Este posibil ca ele să citească multe cărți metafizice și spirituale, înțelegând ideile și conceptele, dar încă nu au avut experiențe palpabile, reale și energetice ale naturii lor spirituale.
Vibrația între 4,50 – 5,00 Este foarte probabil ca sufletele care vibrează în acest interval să fie dedicate profund creșterii lor personale și spirituale, frecventând ateliere și seminarii, mergând la consilieri și clarvăzători și citind sau chiar scriind cărți pe această temă. Ele au avut unele experiențe spirituale, suficient cât să le susțină pe calea lor atunci când lumea încearcă să le împresoare. Adesea, veți întâlni oameni din acest interval de vibrație implicați în fundații umanitare, lucrând în organizații caritabile sau ocupându-se de psihologie sau de terapii. Ei pot fi implicați puternic în cauze sociale, cum ar fi curățarea mediului sau hrănirea celor înfometați. Mulți oameni de știință străluciți intră și ei în această categorie, deoarece ea reprezintă tărâmul minții superioare. Pe măsură ce aceste spirite se apropie de 5,00, ele devin mai orientate spre inimă și mai pline de iubire și compasiune.
Vibrația între 5,00 – 5,50 Sufletele care au intrat în tărâmul mai dens de conștiință al dimensiunii a 5-a sunt adesea învățătorii, vindecătorii și consilierii care au atins un nivel de consistență în munca lor. Ele se pot bucura de mult succes, atât în sens lumesc, cât și în cel interior, dat fiind că au atins un grad de fericire și împlinire pe calea vieții lor. În aproape toate cazurile, ele vor contribui într-un fel la iluminarea omenirii, prin intermediul cărților, mass-mediei sau a mediilor care facilitează interacțiunile sociale. Deși au avut experiențe spirituale reale, palpabile și sunt dedicate total evoluției sufletului lor, ele tot mai au provocări din partea ego-ului lor și a lumii. Adesea, ele sunt implicate profund în rezolvarea problemelor din viețile anterioare, karmei, înțelegerilor și contractelor la nivel de suflet și caută în mod activ să integreze fragmentele sufletului lor. Cele mai mari provocări ale lor apar în zona relațiilor intime, întrucât au intrat pe un tărâm unde nu prea există mulți parteneri compatibili. Prin urmare, multe spirite de pe aceasta scară vibrațională vor intra în relații cu spirite ce vibrează în intervalul 4,50 – 5,00, ceea ce face dificilă comunicarea iluminată.
Vibrația între 5,50 – 6,00 Printre sufletele care vibrează în acest interval se află adevărații mistici și înțelepți ai timpurilor noastre, precum și mulți psihologi și terapeuți care au stăpuns vălurile întunericului până în punctul în care conștiința lor dominantă se află într-un plan mai înalt.Până la aproximativ 5,50 percepția obișnuită este că suntem ființe umane care au o experiență spirituală. De îndată ce sufletele ating 5,50 și mai sus, devine dominantă expresia ,,Suntem spirite care trăiesc în corpuri umane.’’ Practic, tot ce fac sufletele din acest interval implică serviciu pentru omenire. Va mai exista totuși un sentiment al ego-ului, dar acesta este privit ca un aspect minuscule al unei ființe immense, creative și inteligente.
Peste 6,00 Mai puțin de o miime din omenire are o vibrație de densitatea a 6-a sau mai înaltă. Deși conștiința poate atinge chiar și nivelul 12,00, corpul uman poate vibra numai până la 4,99 înainte de a trece printr-o schimbare radicală a compoziției, devenind corpul cristalin de Lumină de densitatea a 5-a.

 

Revenim, în partea a 2-a a acestui articol cu abordarea Dr. David R. Hawkins privind vibrația sufletului, o abordare ușor diferită și mai detaliată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *