ARHANGHELUL MIHAIL

Arhanghelul Mihail

Arhanghelul Mihail

Arhanghelul Mihail sau cel care este asemeanea lui Dumnezeu

(în ebraică – Mi-care, Ke-ca, EL -divinitate)

Este cunoscut și sub numele de Michail, Sabbafhiel, Saint Michel fiind un arhanghel recunoscut atât în învățăturile creștine, evreiești cât și islamice. Este lider al armatei lui Dumnezeu împotriva forțelor răului și este menționat în Biblia Evreilor (Vechiul Testament) în cartea lui Daniel și în Noul Testament, Cartea Apocalipsei și Epistola lui Iuda.

Face parte dintre Virtuți, vine din CER 3, are culoare albastră și dezvoltă Lucrătorului în Lumină scopul vieții. Funcția sa principală este să-i ferească pe oameni de toxinele asociate cu teama sau frica. Terapeuții care lucrează îndeaproape cu el se numesc ,,Lucrători în Lumină’’ și Arhanghelul Mihail le cere să realizeze și să acumuleze învățături spirituale și vindecări pentru ceilalți oameni.

După creștinarea Imperiului Roman, a fost considerat patron al Sfântului Imperiu Roman, iar apoi patron al Germaniei. În bisericile creștine de tradiție occidentală este sărbătorit pe 29 septembrie, iar în cele de tradiție orientală pe 8 noiembrie.

Arhanghelul Mihail este foarte înalt și frumos. El poartă, de obicei, o sabie pe care o folosește la tăierea stringurilor (legăturilor) nebenefice și pentru protecția împotriva dușmanilor. Atunci când se află în preajmă se văd scântei albastre și purpurii.

Putem să-l chemăm atunci când ne simțim pierduți sau blocați, în principal când este vorba de scopul vieții, dar și atunci când ne simțim atacați sau împresurați de energie negativă.

Ajută la:

  • Curaj
  • Motivație
  • Protecție
  • Curățare spații

Cum îl chemăm?

  • pentru depășirea unei probleme

,,Arhanghel Mihail te rog, vino acum lângă mine și dă-mi curaj și limpezirea minții pentru a putea depăși această situație, problemă …(descriem problema). Mulțumesc pentru ajutorul primit. Amin’’

  • pentru curățarea spațiilor

,,Arhanghel Mihail te rog, vino acum cu sabia ta de lumină și curață acest spațiu (delimităm camera, casa, depozitul, curtea, s.a.) de toate entitățile și energiile nebenefice, pentru x ore, zile (se delimitează și timpul). Mulțumesc pentru ajutorul primit. Amin’’

  • pentru protecția la drum lung

,,Arhanghel Mihail vino acum lângă mine și protejea-mă pe mine și pe (numești persoanele care te acompaniază la drum) pentru a ajunge sănătoși și în siguranță la destinație. Depărtează din calea noastră toate entitățile și energiile nebenefice. Mulțumesc pentru ajutorul primit. Amin’’

Notă: Textul se spune de trei ori și acolo unde se poate, se aprinde o lumânare sau candela din casă.

Pentru protecție personală, putem purta la gât un cristal de sugalit care este piatra Arhanghelului Mihail.

În Karuna Reiki, simbolul care conectează la energia Arhanghelului Mihail este RAMA.

Ziua de LUNI este dedicată tuturor  arhanghelilor și pentru a primi ajutorul lor tot timpul, este bine ca în această zi să ținem post negru.

Să-ți fie de folos!

Alina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *