Plasture cu hrean – Remediu naturist împotriva durerii

Nu mă mai întreb de unde, cum și în ce fel. Anul 2017, pentru mine, nu a fost unul pe care să doresc să mi-l amintesc cu plăcere, așadar, diversele dureri fizice care apar efectiv, din senin, nu mă mai surprind ș nici nu mă mai supără.

În acest context, mă trezesc acum patru dimineți cu o durere surdă în umărul drept, durere care evoluează peste zi, în plasture cu hrean împotriva dureriicondițiile în care eu nu fac niciun fel de efort fizic în aceste zile. Durerea este din ce în ce mai supărătoare peste zi, iar în noaptea ce urmează devine absolut atroce, orice poziție adoptam nu mă ajuta în niciun fel. Astfel, de această data iau un analgezic care, spre surprinderea mea, nu-și face efectul absolut deloc și mai mult, în dimineața următoare mâna mea dreaptă devine nefolositoare, din cauza durerii fiind obligată să o țin, efectiv, cu mâna stângă.

Sunt născută într-o familie de vindecători 😊, atât atât pe linie maternă, cât și pe linie paternă, lucru dovedit încă o dată cu această ocazie. Spun acest lucru pentru că, deși am încercat de această dată analgezicele vândute la toate farmaciile, Reiki și alte metde cunoscute de mine și care nu au avut niciun efect, remediul pentru problema mea vine tot din familie, anume mătușa Măriuca din Piatra Neamț. Dragă mătușă, îți mulțumesc și permite-mi, te rog să împart cu cei interesați, acest remediu.plasture cu hrean împotriva durerii

Plasture cu hrean, tărâțe și alcool medicinal

Recomandări:

  • Orice fel de dureri – reumatice, musculare, inflamații cutanate

Ingrediente:

  • 2 linguri pline cu hrean ras proaspăt
  • Un pumn de tărâțe de grâu sau, în lipsă, mălai
  • 2-3 linguri de alcool medicinal
  • O pânză din bumbac

Mod de utilizare:

Se amestecă hreanul cu tărâțele sau mălaiul, se asează pe pânza din bumbac, apoi amestecul este stropit cu alcoolul medicinal. Se înfășoară amestecul și se poziționează peste locul dureros pentru 5-6 ore (de preferabil în timpul somnului). Dacă locul unde se aplică plasturele începe să usture, sub plasture, se mai aplică un prosop.

NOTĂ: NU LĂSAȚI CA PLASTURELE SĂ VĂ IRITE PIELEA. IMEDIAT CE SIMȚIȚI

              USTURIME, MAI AȘEZAȚI UN PROSOP ÎNTRE PLASTURE ȘI PIELE.

 

Vă mărturisesc că acum, data la care scriu acest articol, sunt în ziua a doua în care port acest plasture, iar efectele sunt dintre cele mai notabile. Pot ridica mâna, lucru la care nici nu mă gândeam zilele trecute, iar durerea este din ce în ce mai suportabilă și mă pot odihni.

 

Să vă fie de folos!

Mulțumiți-i mătușii Măriuca!

 

Cu drag,

Alina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *