Program Formare Holistic Healers

 

Program formare ,,Holistic Healers’’ își propune pregătirea de terapeuți holistici în România, la un nivel cât mai înalt de pregătire profesională, aducând în curricula de curs un număr de terapii complementare variate și a unui set de cunoștințe consolidate, pentru a permite terapeutului o abordare holistică a vindecării.

Program formare ,,Holistic Healers’’ este un program de formare unic și complet la nivelul țării, ce se desfășoară pe parcursul a sașe luni, acoperind trei module compacte.

Cei care vor parcurge acest program, vor dezvolta capacități precum scanarea și vizualizarea câmpului eteric, curățari în câmpul auric, punerea în starea de vindecare, aplicând diverse tehnici, atât de la distanță, cât și în proximitatea pacientului și cel mai important, vor dezvolta capacitatea de a vedea cauza imbolnăvirii, a afecțiunii sau a dezechilibrului persoanei pe care o tratează.

De ce este important acest lucru? Pentru netratând cauza, ci doar efectele (așa cum este cazul medicinii alopate) boala sau dezechilibrele revin, câteodată mult mai agresive.

Program formare ,,Holistic Healers’’ oferă ocazia terapeutul holistic în formare să-și insușească cunoaștere în arii precum Anatomia Energetică a Omului, lucrul cu cristale și razele eterice ale cristalelor, energiile subtile din terapiile energetice și diagnosticarea diverselor afecțiuni și boli, din punct de vedere holistic, cu scopul de a facilita vindecarea unei persoane.

Cui se adresează?

Program formare ,,Holistic Healers’’ se adresează tuturor persoanelor trecute de 18 ani, inclusiv cadrelor medicale, practicanți în medicina alopată (chiar recomandat), cu sau fără capacități extrasenzoriale (acestea se dezvoltă în acest program), având sau nu parcurse alte cursuri de terapii complementare.

Mulți holistic healers (terapeuți holistici) spun că cea mai mare parte a vindecării este făcută de pacient și că fiecare persoană are o responsabilitate pentru comportamentul și sănătatea ei adecvată. Aceasta este o responsabilitate serioasă și este un angajament al fiecărei vieți, pe care un spirit o are de trait în materie.

Holistic Healers funționează ca facilitatori și consilieri pentru a ajuta pacienții să se vindece singuri. Holistic healers  folosesc diverse metode de terapie și cunoaștere ancestrală pentru a aduce energiile vindecătoare în spațiul sacru de vindecare și pentru a le concentra și spori efectele.

Procesul de vindecare depășește, de asemenea, pacientul la nivel individual. Holistic Healers iau în considerare nu numai familia și comunitatea imediată a pacientului, ci și generațiile trecute și viitoare, cu impact asupra Karmei, atât individuale, cât și cea de neam.

La sfârșitul acestui Program formare ,,Holistic Healers’’, care este un program consolidat și intensiv (12 cursuri + 6 seminarii), deveniți facilitatori ai procesului de vindecare, cu suficiente cunoștințe de medicină complementară pentru a susține ședințe de vindecare complete, dintr-o abordare holistică – minte, corp și spirit.

Programatorul cursurilor din programul Holistic Healers:

Curricula detaliată a Programului formare ,,Holistic Healers’’

MODUL I – ÎNCEPĂTORI între 12 ianuarie – 23 Februarie 2022

4 cursuri + 2 seminarii

 1. Anatomia Energetică a Omului – nivel 1 – 12 ianuarie 2022, orele 11.00 – 15.00
  1. Centrii energetici la nivelul dimensiunii a 3-a
  2. Centrii energetici la nivelul dimensiunii a 4-a
  3. Centrii energetici la nivelul dimensiunii a 5-a
  4. Spațiul sacru de vindecare
  5. Meditație de vindecare cu ajutorul culorilor
 1. Inițiere Raze Eterice ale Cristalelor – nivele 1-3 – 19 ianuarie 2022, orele 11.00 – 13.00

La acest curs se va acorda inițierea în primele 3 nivele ale Razelor Eterice ale Cristalelor și se va oferi cunoaștere despre cum se poate lucra și proprietațile următoarelor Raze Eterice:

CHIHLIMBAR – AMETIST – ACVAMARIN – AVENTURIN (Alastru, Verde, Alb) – BERYL ROZ (sau Morganit) – AGAT DE DANTELĂ ALBASTRĂ – AGAT DE BOTSWANA – CALCIT VERDE – CORNELIAN – CITRIN – CUARȚ DE STÂNCĂ – DIAMANT – CRISTAL DE CUARȚ CU UN SINGUR CAPĂT – SMARALD – HEMATIT – JASP ROȘU – MALACHIT – CUARȚ ROZ – RUBIN – SODALIT – TURCOAZ

 1. Inițiere Reiki Usui – sistem întreg (gr. I-IV) – 26 ianuarie 2022, orele 11.00 – 14.00

USUI REIKI RYOHO

Reiki este un sistem de autovindecare, terapie şi evoluţie spirituală readus în cunoaşterea oamenirii de către Mikao Usui în 1922. Energia Reiki este energia universală provenită direct de la Sursă, fiind o energie benefică şi nepolarizată, care acţionează mereu spre binele celui care o primeşte. Caracteristici acestui sistem sunt simplitatea şi detaşarea de rezultate, practicantul devenind un canal cât mai pur pentru energia Reiki. Abilitatea de a practica şi de a transmite Reiki, cât şi cea de a preda mai departe, se obţine în urma unei iniţieri. De obicei, iniţierea este însoţită şi de un curs teoretic, dar pentru a înţelege cu adevărat sistmul şi a integra cunoaşterea primită atât prin viu grai, cât şi prin iniţiere, este necesară multă practică individuală.

Sistemul este format din 3 grade, al patrulea constituind Măiestria USUI REIKI RYOHO.

 1. Radiestezie practică – nivel 1 – 2 Februarie 2022, orele 11.00 – 15.00

Pentru acest curs, sunt pregătite următoarele seturi de cunoștințe.

Introducere în Radiestezie

 • Ce este Radiestezia?
 • Instrumente de lucru
 • Valorile în Radiestezie
 • Măsurarea Radiestezică
 • Frecvențele creierului
 • Starea Ready în Radiestezie (Intrarea în Alpha)
 •      Despre Lumină
 •      Meditație
 •      Exerciții practice
 • Erori în măsurarea radiestezică
 • Structuri și biocâmpuri în Radiesteie
  • Structurile SF, SB, SN, SK
  • Biocâmpurile CV, CS, CP, CIT, CE, CR, CIU
 1. Seminar practică 1 – 9 Februarie 2022, orele 11.00 – 15.00
 2. Seminar practică 2 – 23 Februarie 2022, orele 11.00 – 15.00

Pentru toate cursurile se vor pune la dispoziție materiale de studiu (manuale, chart-uri, s.a.) și se va acorda diplomă de participare Holistic Healers nivel 1.

Investiția pentru acest modul integral este de 1500 RON.

=================================================================================

MODUL II – INTERMEDIAR între 2 martie – 20 Aprilie 2022

4 cursuri + 2 seminarii

 1. Anatomia Energetică a Omului – nivel 2 – 2 martie 2022, orele 11.00 – 15.00
  1. Dispunere și prezentare Meridianelor Energetice
  2. Modalități de actiare meridiane
  3. Elemente de postură corporală. Diagnosticarea din punct de vedere spiritual a diferitelor posturi incorecte sau a deficiențelor de postură. 
 1. Inițiere Raze Eterice ale Cristalelor – nivele 3-6 – 9 martie 2022, orele 11.00 – 13.00

La acest curs se va acorda inițierea în primele 3 nivele ale Razelor Eterice ale Cristalelor și se va oferi cunoaștere despre cum se poate lucra și proprietațile următoarelor Raze Eterice:

ALEXANDRIT – AMAZONIT – AZURIT – HEMATIT (PIATRA SÂNGELUI sau BLOODSTONE) – CALCIT – OPAL DE FOC – FLUORIT – GRANAT ROȘU – JAD – LAPIS LAZULI – MOLDAVIT – PIATRA LUNII (MOONSTONE) – PERIDOT – PIRITA – SAFIR ALBASTRU – SAFIR GALBEN – TURMALINA NEAGRĂ – TURMALINA VIOLETĂ – TURMALINA PEPENE VERDE – TURMALINA ROZ

 1. Inițiere Karuna Reiki – sistem întreg (gr. I-III) – 16 martie 2022, orele 11.00 – 15.00

KARUNA REIKI (sistemul Compasiunii)

Karuna Reiki este un sistem creat de William Lee Rand, care a combinat informații și simboluri provenite dintr-un sistem numit inițial Sai Baba Reiki și predat de Kathleen Milner. Aceasta a dezvoltat apoi acest sistem în ceea ce preda astăzi, adică Tera Mai Reiki. William Lee Rand a adăugat apoi simboluri non-Reiki, primite prin “chanelling” de elevi de-ai săi. William Lee Rand povestește astfel despre crearea sistemului: “Nu am avut inițial intenția de a crea un nou sistem de Reiki, dar de prin 1989, am început să primesc simboluri non-Usui Reiki și tehnici inițiere care se afirma că aveau beneficii. Am început să experimentez cu unele dintre ele. Mai târziu am fost ghidat în dezvoltarea în continuare a procesului de acordare și toate acestea au evoluat într-un nou sistem de Reiki. Pe parcursul procesului, am cerut ghidare spirituală și am cerut ca eu să fiu conectat la o energie de vindecare, care ar fi de mare beneficiu. Nu am canalizat aceste simboluri eu însumi; le-am primit de la alți maeștrii Reiki. În 1995, am fost îndrumat să defineasc mai clar sistemul și să-l numesc Karuna Reiki care poate fi definit ca Reiki al Compasiunii. Energiile a care sunteti conectat prin Karuna Reiki sunt diferite și specifice acestui sistem.” (este vorba de conectarea la energiile Arhanghelilor Mihail, Gabriel, Rafael, la energia Maicii Domnului, s.a.)

Linia de Initiere in Karuna Reiki® incepe cu William Lee Rand si nu cu Mikao Usui ca în REIKI USUI RYOHO.

Sistemul este format din 2 grade, al treilea constituind Măiestria KARUNA REIKI.

 1. Radiestezie practică – nivel 2 – 23 martie, orele 11.00 – 15.00

Pentru acest curs, sunt pregătite următoarele seturi de cunoștințe.

Indicatori Infoenergetici

 • Clasificarea indicatorilor
 • Indicatori sistem fizic
 • Indicatori sistem energetic
 • Indicatori sistem spiritual
 • Fișa terapeutică

Entități, forme, spații

Entități noesice

 • Benefice
 • Malefice
 • Benefice false

Forme energetice

 • Amprente energetice
 • Forme-gând

Spații

 • Spatii malefice
 • Spații EBF variabil
 1. Seminar practică 1 – 6 Aprilie 2022, orele 11.00 – 15.00
 2. Seminar practică 2 – 20 Aprilie 2022, orele 11.00 – 15.00

Pentru toate cursurile se vor pune la dispoziție materiale de studiu (manuale, chart-uri, s.a.) și se va acorda diplomă de participare Holistic Healers nivel 2.

Investiția pentru acest modul integral este de 1700 RON.

==================================================================================

MODUL III – AVANSAT între 4 mai – 22 Iunie 2022

4 cursuri + 2 seminarii

 1. Anatomia Energetică a Omului – nivel 3  – 4 mai 2022, orele 11.00 – 15.00
  1. Cele 7 corpuri Subtile
  2. Cele 3 Tan Tien-uri
  3. Centrul Hara
  4. Punctul de Asamblare
 2. Inițiere Raze Eterice ale Cristalelor – nivele 6-9 – 11 mai 2022, orele 11.00 – 13.00

La acest curs se va acorda inițierea în primele 3 nivele ale Razelor Eterice ale Cristalelor și se va oferi cunoaștere despre cum se poate lucra și proprietațile următoarelor Raze Eterice:

CHARIOT – SUGILIT – RODOCHROSIT – PIRITA SOARE – PRASEM (JAD AFRICAN) – OBSIDIAN FULG DE ZĂPADĂ – OBSIDIAN APACHE TEARS – BILA MOQUI / MARMURA MOQUI / MARBURILE MOQUI – PIETRE BOJI – TEKTIT – CALCEDONIA ALBASTRĂ – LARIMAR (PIATRA ATLANȚILOR) – LABRADORIT – KUNZIT – HELIOTROP – KYANIT / CIANIT – APOFILIT – RUBIN ZOIST (RUBIN RULAT) – TANZANIT – SARE – SULF

 1. Inițiere Shamballa Multidimensional – sistem întreg (gr. I-IV) – 18 mai 2022, orele 11.00 – 15.00

Shamballa este cunoscută în tradiţia ezoterică a popoarelor din nordul Indiei şi Tibet ca fiind tărâmul celor iluminaţi. Acolo îşi au sălaşul o serie de Maeştri Spirituali care ajută omenirea în dezvoltarea şi evoluţia ei spirituală – aceştia fiind cunoscuţi, de regulă, sub denumirea de Maeştri Ascendenţi.

Maestrul Germaine, un mare preot de la Templul Vindecării din străvechea Atlantidă a creat un sistem de tratament şi a părăsit templele centrale din Atlantida spre a călători în munţi şi a-şi forma propriul un grup de discipoli, acela al atlanţilor numiţi Inspiratorii. Aceştia s-au desprins de locuitorii majoritari ai Atlantidei, dorind să descopere o tehnică şi o cale de a egaliza dezvoltarea spirituală a tuturor atlanţilor, pentru a aboli diferenţele rasiale care se stabileau în funcţie de evoluţia fizică şi spirituală a rasei atlante. Mulţi atlanţi, consideraţi înapoiaţi din punct de vedere fizic şi spiritual, erau folosiţi        ca sclavi de către preoţi, preotese şi familiile regale ale Insulei Atlantida. In acea încarnare, Germaine a dat un număr de simboluri ce pot fi proiectate direct în sistemul energetic al indivizilor, determinând creşterea vibraţiei lor până la un nivel suficient de înalt ca să depăşească prezentul handicap spiritual şi să fie egali printre atlanţi. A dat în total 22 de simboluri, 22 fiind număr de Maestru, iar când Atlantida a fost distrusă, Germaine a plecat,împreună cu ucenicii săi, în Tibet.

Vindecarea Multidimensională Shambala, aşa cum a fost redată omenirii de Maestrul Germaine, a fost extinsă până la a include toate cele 352 de simboluri ale sistemului iniţial. Atlanţii erau pregătiţi pentru numai 22, noi suntem azi gata pentru întregul sistem. De ce 352 de simboluri? Acesta este un alt număr de maestru, există câte un simbol pentru fiecare din cele 352 de grade de iniţiere care trebuie parcurse în drumul nostru înapoi spre Sursă.

Cele 352 de simboluri Shambala n-au fost dezvăluite până acum întrucât conştiinţa de grup a omenirii nu se afla la nivelul corespunzător pentru revelarea lor. Cele 352 de simboluri nu se află într-un manual care trebuie memorat, ci introduse direct în câmpurile Merkaba activate. Prezenţa lui EU SUNT într-un om lucrează cu prezenţa lui EU SUNT în cel ce e canalul spre Shambala când are loc introducerea simbolurilor, în timpul unei iniţieri la care asistă mai mulţi Maeştri şi Fiinţe Cereşti. Apoi, când se face vindecare Shambala, există un ritual pre tratament, în cursul căruia printre altele, se cere ajutor diferiţilor Maeştri Ascensionişti şi Fiinţelor Cereşti cu care se lucrează.

 Sistemul este format din 3 grade, al patrulea constituind Măiestria SHAMBALLA MDH.

 1. Radiestezie practică – nivel 3 – 25 mai 2022, orele 11.00 – 15.00

Pentru acest curs, sunt pregătite următoarele seturi de cunoștințe.

Indicatori Infoenergetici

 • Clasificarea indicatorilor
 • Indicatori sistem fizic
 • Indicatori sistem energetic
 • Indicatori sistem spiritual
 • Fișa terapeutică

Entități, forme, spații

 • Entități noesice
  • Benefice
  • Malefice
  • Benefice false
 • Forme energetice
  • Amprente energetice
  • Forme-gând
 • Spații
  • Spatii malefice
  • Spații EBF variabil
 1. Seminar practică 1 – 8 iunie 2022, orele 11.00 – 15.00
 2. Seminar practică 2 – 22 iunie 2022, orele 11.00 – 15.00

Pentru toate cursurile se vor pune la dispoziție materiale de studiu (manuale, chart-uri, s.a.) și se va acorda diplomă de participare Holistic Healers nivel 3.

Investiția pentru acest modul integral este de 2000 RON.

============================================================================================

Pentru înscrieri vă rog să completați următorul formular. Persoanele înscrise vor trece printr-un interviu preliminar și măsurători. Mai multe detalii la telefon: 0736.931.685

  Numele și prenumele (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Număr de telefon

  Subiectul

  Mesaj

   

  Testimoniale

  Aluisia (Belgia)

  ,,Draga Alina,

  Incep a scrie aceste randuri prin a-ti multumi cu inima pentru bogatia pe care ai adus-o in viata mea, prin prezenta, sustinerea si impartasirea cunoasterii tale, in formarea mea ca terapeut, care ulterior s-a dovedit a fi sculptarea fiintei mele multidimensionale!

  Inca de la prima interactiune, am simtit sinceritatea, devotamentul si implicarea ta totala in procesul pe care urma sa-l parcurgem! Din pacate, aceste calitati nu sunt tocmai evidente, sau lipsesc cu desavarsire in randul celor care se autointituleaza mari maestri…

  Am simtit inca de la primul contact bunatate, smerenie si autenticitate in predarea cursului. Am apreciat enorm faptul ca ai vrut sa ne oferi cat mai multa cunoastere si ca ai avut curajul sa ne impartasesti experiente din practica ta de terapeut intr-o maniera cuprinzatoare si profesionala.

  M-am bucurat de entuziasmul cu care ai vrut sa ne prezinti informatiile si tehnicile prezente in cursul de formare, care de altfel a fost foarte bine structurat, si ca ti-ai dorit ca noi, cursantii, sa ne manifestam potentialul divin nemarginit in calitate de terapeuti!

  Un alt lucru care mi-a adus bucurie si recunostinta in suflet a fost faptul ca ne-ai revelat adevarul, si ne-ai adus la cunostinta multitudinea de aspecte care se pot manifesta in timpul terapiilor si in tot ce tine de sfera spiritualitatii.

  Conversatiile pe care le-am avut in timpul cursului au fost revelatorii si interactiunea curata a fost ca un izvor ce curge lin si armonios. Acest lucru mi-a dat curaj si incredere!

  A fost o reala implinire faptul ca dupa asimilarea teoriei, am avut ocazia sa aplicam practic toate cunostintele dobandite pe durata cursului! Practica a incoronat magistral toata cunoasterea primita in dar pe durata intregului curs! Astfel am consolidat ceea ce reprezinta fundamentul unui terapeut holistic si mi-am dat voie sa-mi insusesc menirea si sa o indeplinesc in lumina si iubire! 

  Daca ar fi mai multi terapeuti care sa manifeste calitatile cu care ai fost inzestrata, am trai intr-o lume mai luminoasa!

  Iti multumesc! Te iubesc!”