Școala Terapeuți Holistici

Ce este ȘCOALA DE TERAPEUȚI HOLISTICI?

holistic-centerEste un spațiu nou creat, dedicat persoanelor care au parcurs anumite cursuri în terapiile complementare, atât manuale cât și energetice, care doresc să practice aceste terapii în cabinete proprii sau au în îngrijire persoane cu dizabilități psiho-motorii.

 

Este un spațiu unde vom pune cap la cap informațiile căpătate în aceste cursuri și vom adăuga altele noi, astfel încât fiecare cursant să capete, la final,  abilitățile și cunoștințele necesare unei terapii complete, într-o abordare holistică.

Nevoia creării acestui spațiu a venit dintr-o evidentă lipsă de ofertă în pregătirea consolidată a terapeuțiilor, aceștia având la dispoziție doar oferta de cursuri tematice, fără însă a se face o legătură între ele.

body mind soul spirit

 

Astfel, într-o primă abordare, cursul se va întinde pe parcursul a trei module, împărțite astfel încât să acoperim zona de terapii manuale, cu anumite cunoștințe de anatomie umană, tehnici de măsurare și echilibrare în plan fizic,  în primul modul, urmat de cel de-al doilea modul, terapii energetice și elemente de ,,anatomie’’ energetică, precum și tehnici de măsurare și echilibrare energetică, iar în final, al treilea modul, consolidarea cunoștințelor într-o terapie completă.

Modulele vor avea un număr limitat de cursanți și se vor desfășura la un interval aproximativ de 8 săptămâni. Fiecare modul va fi urmat de o serie de seminarii de practică, pentru consolidarea cunoștințelor și asimilarea informațiilor noi.

 

Primul curs practic recomandata este ANATOMIA ENERGETICĂ a OMULUIcare își propune să aducă o claritate, într-o imagine unitară, asupra conceptelor precum meridian energetic, chakră, corp subtil, relația de interdependență dintre ele și cum ne putem ajuta singuri pentru a menține o stare de sănătate și vitalitate perfecte.

terapii manuale

Următorul modul recomandat este TERAPII COMPLEMENTARE MANUALE.

Mai multe detalii legate de primul modul găsiți aici.

 

terapii energeticeUn al treilea modul, aflat în lucru este despre TERAPIILE COMPLEMENTARE ENERGETICE, iar mai multe detalii despre acest modul vor fi disponibile în curând.

 

 

La finalul fiecărui modul, cursanții vor primi diplome de participare, pentru aceste cursuri de natură informală.